VACATURE WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Megacon is gespecialiseerd in het bouwen, leveren en onderhouden van grote tot zeer grote industriële installaties. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Werkvoorbereider/ Calculator.

De functie

In deze functie verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het maken van calculaties
  • Het plannen van de werkzaamheden
  • Het inkopen van de benodigde materialen
  • Het verrichten van tekenwerkzaamheden in Autocad en Inventor

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die ons team komt versterken. Je hebt gevoel voor techniek en bent bekend met staalconstructie, apparatenbouw, laswerkzaamheden of industrieel leidingwerk. Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding werktuigbouwkunde gevolgd. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je bent kwaliteit- en klantgericht en kunt nauwkeurig en zelfstandig werken.

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst op fulltime basis met de intentie tot een langdurige samenwerking na gebleken geschiktheid. Salaris is meer dan marktconform, de cao voor Metaalbewerkingsbedrijven is van toepassing. Daarnaast bieden wij een leuke werkomgeving met een enthousiast en gedreven team van collega’s. Binnen Megacon vinden we het belangrijk om continu te blijven ontwikkelen, daarom bieden wij ook voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@megacon.nl t.a.v. Ilona Meijer onder vermelding van werkvoorbereider/ calculator. Mocht je nog vragen hebben over deze functie kun je contact met ons opnemen: 0251 – 248 474

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.