Megacon Apparatenbouw B.V. is op zoek naar een:

Calculator / Projectleider

“Een vliegende kraai vangt altijd wel wat”… Dat is de instelling die je moet hebben. Dus: weten wat er speelt. Bij klanten, maar ook bij concurrenten. En dat doe je door naar buiten te gaan. Daar ontmoet je je klanten, daar hoor je wat er speelt bij je concurrenten. Gewapend met uitstekende technische kennis kun je daarom opdrachten naar je toe trekken. Aan tafel, tijdens een eerste oriënterend gesprek, weet je de klant vindingrijke oplossingen te presenteren, zodat hij eigenlijk al niet meer om Megacon heen kan. Er zijn natuurlijk vlieguren voor nodig om bovenstaande positie te verkrijgen en die ruimte en begeleiding krijg je om daarin te groeien. De basis is een combinatie van technische kennis, fingerspitsengefühl, commerciële drive en de positief-eigenwijze neiging tot het denken in oplossingen. Nadat jou offerte, die je zelf calculeert, opdracht is geworden, coördineer je de uitvoering en houd je nauwlettend de verwachtingen van de verschillende stakeholders in de gaten. Vanuit het bedrijfsbureau stuur je de productie en montage aan om jouw project op tijd, binnen budget en conform de afgesproken kwaliteit op te leveren. De globale werkverdeling is circa 40% van je tijd ben je bezig met commerciële afspraken en het uitwerken van offertes en 60% van je tijd zit in het aansturen van projecten, veelal onsite.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je brengt een Werktuigkundige opleiding met je mee, bij voorkeur op HBO niveau, aangevuld met meerdere jaren ervaring in de engineering van industriële installaties of machines. Je bent toe aan een stap om je bedrijf te vertegenwoordigen bij de klant en verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van projecten. Je hebt ervaring met het maken van calculaties aan maakdelen. Als persoon heb je sterke communicatieve vaardigheden, een extraverte inslag en gevoel voor deals sluiten. Tegelijk is jouw technisch inzicht goed ontwikkeld, je weet hoe je op verschillende manieren systemen kunt ontwerpen en bouwen.

Over ons

Megacon is een gerenommeerde, kleine en flexibele toeleverancier in de procesindustrie. Onze is het flegmatieke vermogen om klanten met vindingrijke oplossingen te bedienen. Daarmee winnen wij het vaak van veel grotere concurrenten. Met 20 professionele en gezellige collega’s (waarvan 1/3 op het bedrijfsbureau en 2/3 in de direct aanpalende eigen productiehal) bouwen wij, grote en soms complexe industriële (proces) installaties en leidingsystemen. Wij zijn een zeer hechte club, waar mensen jaren aan één trouw blijven. De korte lijnen en de open werksfeer merk je meteen als je bij ons binnen stapt.

Aanbod

Een warm nest vol technisch vernuft Klein metaal CAO € 3.500,- – € 4.500,- bpm auto vd zaak telefoon vd zaak

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@megacon.nl t.a.v. Ilona Meijer onder vermelding van werkvoorbereider / projectleider. Mocht je nog vragen hebben over deze functie kun je contact met ons opnemen: 0251 248 474.