Megacon Montage B.V. is op zoek naar een:

MIG / TIG LASSER

Megacon is gespecialiseerd in het bouwen, leveren en onderhouden van grote tot zeer grote industriële installaties. Nieuwe, sterke schakels die perfect inpasbaar zijn in de productieketen. Bij maatwerk gaat ons bloed sneller stromen. Het doet een beroep op onze flexibiliteit, creativiteit en ons vakmanschap. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime MIG / TIG lasser.

De functie

We zijn op zoek naar een ervaren MIG / TIG lasser voor onze Piping afdeling die naast de laswerkzaamheden ook de voorbereidende laswerkzaamheden en fitwerkzaamheden kan uitvoeren. In deze functie verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Tekening lezen van Leidingwerk/Constructie
  • Leidingen fitten
  • TIG-lassen van leidingen
  • Het ondersteunen bij lascontroles
  • Het afpersen van leidingsystemen

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een echte vakman die flexibel en ruimdenkend is en daarnaast fulltime beschikbaar. Je bent in het bezit van verschillende laskwalificaties, een geldig VCA is een pré en beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je kwaliteitsbewust en nauwkeurig.

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst op fulltime basis met de intentie tot een langdurige samenwerking. Salaris is conform de cao voor Metaalbewerkingsbedrijven en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij een leuke werkomgeving met een enthousiast en gedreven team van collega’s. Binnen Megacon vinden we het belangrijk om continu te blijven ontwikkelen, daarom bieden wij ook voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@megacon.nl onder vermelding van MIG / TIG lasser. Mocht je nog vragen hebben over deze functie neem dan contact met ons op via 0251 248 474.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.