MEGACON MAAKT HET…

Van ontwerpfase tot eindoplevering en volgens alle veiligheidsnormen en wettelijk voorgeschreven specificaties. Onze kernactiviteiten zijn:

  • het vervaardigen en leveren van leidingsystemen in koolstofstaal, roestvaststaal, duplex en diverse kunststoffen;
  • het laswerk van staal, roestvaststaal en duplex;
  • het vervaardigen en leveren van constructiewerken in staal en roestvaststaal;
  • het fabriceren van tanks en drukvaten die aan alle keuringseisen voldoen;
  • het repareren en aanpassen van bestaande installaties en leidingsystemen.

MEGACON MAAKT HET…

In speciale productiehallen, die flexibel zijn ingericht om de wensen van de klant te kunnen vertalen naar de meest uiteenlopende installaties. Omdat Megacon projectspecifieke werken uitvoert, passen we continu de beschikbare machines en gereedschappen hierop aan. Zo nodig maken we ook hulpgereedschappen voor het veilig en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden. Het materiaalsoort, het volume, de vloerbelasting en de transportmogelijkheden vormen de basis van het ontwerp.

MEGACON MAAKT HET…

Samen met andere specialisten. Voor de vaak complexe maatwerkinstallaties die wij maken pretenderen we niet alle kennis en kunde in huis te hebben. In de loop van de jaren hebben we een netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners opgebouwd. Zo nodig kunnen wij transportbedrijven, isolatiebedrijven, steigerbouwers, conserveringsbedrijven en leveranciers voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel materieel voor lucht-, licht- en stroomvoorzieningen inschakelen. Daarnaast hebben wij korte lijnen met specialisten op het gebied van hydrauliek, elektra, engineering en digitale technieken. Stuk voor stuk ondersteunen zij de ‘Megacon-aanpak’ waarbij kwaliteit en snelle levertijden hand in hand gaan.

MEGACON MAAKT HET…

Maar niet alleen dat. Wij onderhouden en modificeren de installaties ook, zodat u er zeker van bent dat uw productieproces niet verstoord wordt. Service van Megacon. Zo streven wij een duurzame relatie na met onze klanten.

VAN ONTWERPFASE TOT EINDOPLEVERING