Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Leidingwerk van duplex in regio Haarlem

Megacon verzorgt leidingwerk van duplex voor bedrijven in regio Haarlem. Onze jarenlang ervaring en pragmatische kennis zorgen ervoor dat we de beste oplossing vinden voor uw probleem en dat we maatwerk kunnen leveren. Hierbij staan veiligheid, kwaliteit en deskundigheid centraal. Daarnaast zijn we altijd dichtbij en kunnen we snel acteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

Kies voor leidingwerk van stevig, corrosiebestendig duplex voor uw bedrijf in Haarlem

Leidingwerk van duplex is zeer geschikt voor bedrijven in de offshore en petrochemische industrie in regio Haarlem. Door de hoge sterkte, rekbaarheid en corrosiebestendigheid wordt de hooggelegeerde roestvaststaalsoort voor leidingwerk vaak toegepast voor extreem koude of warme omstandigheden. De kans op roesten is bij duplex veel kleiner, waardoor goede kwaliteit gegarandeerd is. Megacon vertelt u graag meer over industrieel leidingwerk en adviseert u over de beste oplossing voor uw procesinstallaties.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Vraag meer informatie aan over onze projecten

Informeer naar de mogelijkheden van duplex leidingwerk in regio Haarlem door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)251 248 474. Daarnaast bereikt u ons door een e-mail te sturen naar info@megacon.nl of door het contactformulier in te vullen. We reageren in dat geval zo snel mogelijk. Wilt u ook graag meer informatie over leidingwerk van koolstofstaal of een van onze andere projecten? Ook dan helpen we u graag verder.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.