Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Industrieel leidingwerk in regio Alkmaar

Ons bedrijf voert industriële projecten uit in regio Alkmaar; wij maken en monteren industrieel leidingwerk. Wij verzorgen inmeten middels moderne Faro 3D-scantechnieken, engineering met geavanceerde CAD-systemen, fabricage van de leidingsystemen en de oppervlaktebehandelingen en de montage van de leidingsystemen. Ook het uitzetten van de bouwplaats met een Hilti Totalstation behoort tot de mogelijkheden. Met een goed geoutilleerde werkplaats en professioneel ingerichte montagebussen komen we bij onze klanten on-site monteren. Megacon is een duurzaam bedrijf in Velsen-Noord dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Zo voldoen alle bedrijfswagens aan de meest verregaande Euro 6-norm, waardoor de uitstoot van uitlaatgassen zo schoon is als momenteel haalbaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

De mogelijkheden van industrieel, stalen leidingwerk bij uw bedrijf in Alkmaar

Voor industrieel, stalen leidingwerk bij uw bedrijf in regio Alkmaar zijn er verschillende mogelijkheden. Diameters van het leidingwerk variëren van 25 millimeter tot 3000 millimeter. Ook de media die door het leidingwerk stromen variëren; van gasvormig tot vloeibaar en van kamertemperatuur tot oververhitte stoom. De luchtdruk varieert van onderdruk tot 250 bar overdruk en de media van lucht tot basische en/of zure vloeistoffen. Afhankelijk van het medium wordt de vereiste materiaalsoort gekozen:

Deze materiaalsoorten worden toegepast voor duurzame en betrouwbare industriële oplossingen.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op met Megacon uit Velsen-Noord en laat uw industrieel, stalen leidingwerk in Alkmaar aan onze experts over. Stuur een e-mail naar info@megacon.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)251 248 474. Onze medewerkers plannen met u een afspraak in en bespreken wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn. Ons werkgebied voor industrieel, stalen leidingwerk en andere procesinstallaties strekt zich uit van Alkmaar tot Schiphol en van de Noordzee tot het IJsselmeer.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.