Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Gecertificeerd laswerk van staal in regio IJmuiden

Voor gecertificeerd laswerk van staal in regio IJmuiden zit u goed bij Megacon. Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens de internationale normeringen ISO 9001, ISO 3834 en EN1090. Deze certificeringen garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening, waardoor we de producten voor uw bedrijf op de juiste manier en op het gewenste kwaliteitsniveau vervaardigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

De mogelijkheden van gecertificeerd laswerk van staal in regio IJmuiden

Wanneer u Megacon inschakelt voor gecertificeerd laswerk van staal bij uw bedrijf in IJmuiden, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo verzorgen we laswerk voor nieuwbouw en uitbreidingen, maar repareren we ook bestaande procesinstallaties en voeren we renovatiewerken uit. Dit kan gaan om het bouwen, uitbreiden of repareren van leidingen, kranen, afsluiters en bijvoorbeeld het vergroten van leidingdiameters. Ook in het type staal dat wordt gebruikt voor het laswerk, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo schakelt u ons onder andere in voor gecertificeerd laswerk van roestvast staal en gecertificeerd laswerk van duplex.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact op met onze medewerkers

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. Bel ons op +31 (0)251 248 474, stuur een e-mail naar info@megacon.nl of vul het contactformulier in. Samen bespreken we de mogelijkheden van leidingwerk van koolstofstaal voor uw bedrijf in Amsterdam.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.