Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Gecertificeerd laswerk van duplex in Alkmaar en Haarlem

Met gecertificeerd laswerk van duplex bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige procesinstallatie bij uw bedrijf in regio Alkmaar of Haarlem. Megacon verzorgt laswerk op maat, waarbij kwaliteitsborging van groot belang is. We voeren onze werkzaamheden dan ook altijd op de juiste manier en op het gewenste kwaliteitsniveau uit, volgens de internationale normeringen ISO 9001, ISO 3834 en EN 1090.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

Wij verzorgen gecertificeerd laswerk van duplex voor uw installatie in Haarlem of Alkmaar

Met hooggelegeerd, stevig en corrosiebestendig duplex kunnen we zeer goede procesinstallaties bouwen. Duplex heeft een kleine kans om te gaan roesten en wordt vaak toegepast bij installaties in extreem koude of warme omstandigheden. Wanneer u een bedrijf heeft in regio Alkmaar of Haarlem dat werkzaam is in de offshore of petrochemische industrie, raden we dan ook zeker ons gecertificeerd laswerk van duplex aan. Of het nu gaat om het lassen van constructies voor nieuwbouw, uitbreidingen of reparaties; wij leveren maatwerk en zorgen voor een turn-key oplevering van elk project.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact met ons op en werk aan de beste oplossing voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over ons gecertificeerd laswerk van duplex voor uw bedrijf in Alkmaar of Haarlem? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)251 248 474 of een e-mail te sturen naar info@megacon.nl. We vertellen u graag meer over het laswerk van deze roestvaststaalsoort en onze andere werkzaamheden op het gebied van industrieel leidingwerk. Samen vinden we de beste oplossing voor uw bedrijf.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.