Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Constructiewerken in staal in Groot-Amsterdam

Megacon bouwt constructiewerken in staal voor uw bedrijf in Groot-Amsterdam. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken en materialen en mensen met veel ervaring en expertise. Veiligheid, deskundigheid en kwaliteit staan bij onze dienstverlening centraal. U bent dan ook verzekerd van stevige constructies op maat voor uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

Wij verzorgen stevige constructiewerken in staal voor uw bedrijf in Groot-Amsterdam

Industrieel leidingwerk wordt gemonteerd en geïnstalleerd met behulp van constructies. Wij zorgen voor stevige constructies waarmee u uw leidingwerk op de juiste manier kunt bevestigen. Denk hierbij aan constructiematerialen om leidingen vast te zetten. Megacon bouwt deze constructies van staal met gecertificeerd laswerk. Wij realiseren stabiele opstellingen die in weer en wind blijven staan en de leidingen ondersteunen. We voeren constructiewerken in staal uit in regio Groot-Amsterdam, maar ook voor constructiewerken in roestvast staal kunt u bij ons terecht.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact met ons op en vind een oplossing op maat

Wilt u constructiewerken in staal laten maken voor uw bedrijf in Groot-Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we uw wensen, nemen we de mogelijkheden door en vinden we een oplossing op maat voor uw procesinstallaties. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)251 248 474, een e-mail te sturen naar info@megacon.nl of door het contactformulier in te vullen.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.