Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Constructiewerken in roestvast staal in regio IJmuiden

Met constructiewerken in roestvast staal zorgt u ervoor dat de leidingsystemen bij uw bedrijf in regio IJmuiden goed bevestigd worden. Wij bouwen stabiele opstellingen op maat. Of het nu gaat om leidingwerk dat aan een muur bevestigd moet worden of leidingen die op afgesloten industrieterreinen op hoogte liggen; Megacon zorgt voor de juiste constructies.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

Gecertificeerde constructiewerken in roestvast staal voor uw bedrijf in IJmuiden

Wanneer u constructiewerken in roestvast staal nodig hebt voor uw bedrijf in regio IJmuiden, lassen wij deze voor u op maat. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken en materialen. Daarnaast bent u verzekerd van gecertificeerd laswerk van staal, waarbij we werken volgens de internationale normering ISO 3834-2. Deze certificering garandeert de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt ervoor dat we uw producten op het door u gewenste kwaliteitsniveau vervaardigen. Met onze constructiewerken in staal zorgt u dan ook voor een kwalitatief hoogwaardige basis voor uw leidingsystemen of andere procesinstallaties.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze constructiewerken

Laat de constructiewerken in roestvast staal voor uw bedrijf in regio IJmuiden vervaardigen door Megacon. Neem voor meer informatie en deskundig advies contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)251 248 474 of een e-mail te sturen naar info@megacon.nl. Wij zijn gespecialiseerd in industrieel leidingwerk en alles wat daarbij komt kijken en helpen u graag verder.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.