Turn-key projecten
Respect voor mens en maatschappij
Duurzame bedrijfsvoering

Constructie laten lassen in Noord-Holland

Wilt u een constructie op maat laten lassen voor de leidingsystemen binnen uw bedrijf in Noord-Holland? Dan is Megacon in Velsen-Noord uw specialist. Wij zorgen voor stevige constructies waarmee u uw leidingwerk op de juiste manier kunt bevestigen. Bij ons bent u verzekerd van laswerk van een hoog kwaliteitsniveau. We werken volgens de internationale normering ISO 3824-2, wat de kwaliteit van onze dienstverlening garandeert.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Contactformulier +31 (0)251 248 474

Laat uw constructie door ons op maat lassen voor uw bedrijf in Noord-Holland

Wanneer u door Megacon een constructie laat lassen voor uw bedrijf in Noord-Holland, zijn er verschillende mogelijkheden. We vervaardigen namelijk verschillende soorten constructies voor procesinstallaties. Denk hierbij aan constructiematerialen om leidingen vast te zetten of stabiele opstellingen voor olieplatformen. Ook voor leidingen die op hoogte liggen op afgesloten industrieterreinen bouwen we constructies. Wat uw vraag ook is, wij zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau en leveren uw project turn-key en volledig op maat op. Zo vervaardigen we onder andere gecertificeerd laswerk van duplex en gecertificeerd laswerk van staal.

Industrieel leidingwerk
Industrieel leidingwerk

Neem contact op met onze professionals

Bent u benieuwd wat Megacon voor uw bedrijf in Noord-Holland kan betekenen op het gebied van industrieel leidingwerk en het lassen van een constructie? Neem dan contact met ons op en laat u informeren door onze professionals. Bel ons op +31 (0)251 248 474, stuur een e-mail naar info@megacon.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Contactformulier

  • Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.megacon.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.